maanantai 23. maaliskuuta 2009

Okkultismista ja magiastaKeskiviikkona on Vimmassa tilaisuus, joka on kivasti herätellyt huomiota. Toivottavasti saadaan paljon porukkaa ja ennen kaikkea hyvä tilaisuus. Kyse on siis nuorisoevankelista Päivi Niemen tilaisuudesta Vimmassa 25.3 klo 19. Aiheena on ’Mä annoin pikkusormen, se vei koko käden’ – puhetta okkultismista ja magiasta. Tule kuuntelemaan Päivin tarina.

Päivillä on satanistin tausta. Hän tuli uskoon ja pääsi noista piireistä lopulta pois.

Magia, okkultismi, pimeät henkivallat jne. ovat herättäneet paljon kysymyksiä. Nuorten piireissä niistä puhutaan aika paljon. Eräskin tyttö kertoi kokeilleensa spiritismiä huvikseen. Siinä piirissä hän oli sitten kysellyt omaa tulevaa kuolinhetkeään. Siihen oli löytynyt joku vastaus, jonka myötä hän oli tietysti ahdistunut aikalailla. Nykyään varsinkin kauhuleffat kertovat jopa kiehtovalla tavalla pahasta henkisestä maailmasta. Ehkä uteliaisuudesta tai jostain muusta syystä jotkut nuoret haluavat kokeilla onko siellä pimeydessä mitään todellista. Ja sitten kun antaa pikku sormen, niin se voi viedä.. Joka tapauksessa Jeesus antaa rauhan sydämeen, ei ahdistusta.

Jostain luin seuraavan sanonnan: ’demonit tulevat koteihimme koputtamatta, lupaa kysymättä. Jeesus tulee aina herrasmiesmäisesti koputtaen.’ Ehkä taustalla on Jeesuksen puhe kodittomista demoneista, jotka etsivät vapaata huonetta. Matt. 12:43-45. Jeesus tunnetusti koputtaa, kuten jakeessa Ilm. 3:20 kerrotaan. Hän ei tunge väkisin kenenkään elämään.

Jutun opetus on siis, että ei kannata pitää sydämensä huonetta tyhjillään. Sinne tulevat nuo hiilihankoveijarit ryminällä lupia kyselemättä. Jos Jeesus asuu sydämessä, niin ihminen on turvassa kuin Herran kukkarossa. Demoneilla tai pimeillä henkivalloilla ei ole häneen mitään valtaa.

1 kommentti:

  1. Natsien okkultismin harjoittamisesta on kiistelty aina sen jälkeen, kun natsien tekemät toisen maailmansodan aikaiset hirmuteot paljastuivat maailmalle. Jotkut uskovat että natsit eivät harjoittaneet okkultismia, mutta jotkut ihmiset ovat sitä mieltä, että natsit harjoittivat okkultiikkaa. Tässä kirjoituksessa tuon esille sen että natsit harjoittivat okkultiikkaa ja että juutalaisten holokausti oli natsien polttouhri heidän epäjumalilleen, jota he palvoivat. Natsien suorittama holokausti oli julma ja raaka rikos ihmisyyttä vastaan, jonka taustalla vaikuttaa okkultistiset opetukset ja voimat.

    http://koti.phnet.fi/petripaavola/natsiokkultismi.html

    VastaaPoista

Kiitos välittömästä palautteesta.