torstai 8. toukokuuta 2008

Terveisiä Puolan GdanskistaTässä on vielä mainos huomisesta Taivaan Tuunarit tilaisuudesta. Toivottavasti mikaelin srk-talo, gg ja mikaelin puisto ovat täynnä innokkaita nuoria!

Me kyhättiin tämäkin tapahtuma niiin nopeasti. Toisaalta kun on kiire, niin hommat jotenkin lutviutuvat, ja kriisi nostaa (arkipäivän) sankareita kuin sade sieniä.

Välillä tulee mieleen, että huonojen työntekijöiden vastapainona on oltava hyviä maalikkoja. Se on tulevaisuutta - maalikkovastuun lisääminen. Tulevaisuuden pappi on kuin valmentaja, joka ohjailee seurakuntaa Jumalan tahtomalla tavalla, mutta maalikkojen kautta toimitaan. Nykyään tässä pappis- ja työntekijäkeskeisessä kirkossamme olisi syytä kertoa Jeesuksen vertaus laupiaasta samarilaiseta siten, että kuolinkamppailuissaan riutuvan uhrin ohi kulki tsiljoona maalikkoa, mutta sitten tuli yksi uuttera palkattu diakoni, joka otti tämänkin taakana vielä kannettavakseen. Maalikoille vastuuta. Näissä meidän nuorten tempauksissa sitä vastuuta on jaettu. Kiitos siitä nuorille.

Tervetuloa!

ps. tosiaan tulin eilen Gdanskista, jossa oltiin työporukan kanssa. Hieno kaupunki Puolassa. Suosittelen, varsinkin kun sinne pääse Turusta tosi halvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos välittömästä palautteesta.